Кореспонденція з професором Миколою Мушинкою

C:\Users\Acer\Desktop\маленький узор.jpeg

Дорогенькі Таню, Лайошу й Сашко!

Щиро дякую вам за чудовий новорічний подарунок – аж 20 «Крижаних дівчинок». Буде радість внучатам і діточкам Пряшівської української школи.

Вітаємо вас з Новим роком і Різдвом Христовим, яке ми вже відсвяткували, а у вас воно перед дверима.

Христос рождається!

Мушинки

C:\Users\Acer\Desktop\маленький узор.jpeg

Христос воскрес!

Сім’я Мушинків

P.S. Сьогодні дійшли дві бандеролі з трьома книжками прекрасний! Особливо «Покаяння»… Як то Ви все встигаєте? А може у Вас є комбайн на виробництво книжок! Вставляєте – і вийде книжка! Щасти Вам! Спасибі!

Мушинка

C:\Users\Acer\Desktop\маленький узор.jpeg

Наші дорогі друзі!

Великою і приємною для нас несподіванкою стала остання посилка з 15 примір. «Казка за казкою» і трьох «Співаю серцем». Читаємо немов Святе Письмо (переважно в ліжко) і захоплюємось. Буде лектура для внучат.

Я мав виїхати на два місяці в Україну, для чого потрібне офіційне запрошення від Львівського університету. Словацький уряд дав мені стипендію, а Львів запрошення не вислав, отже, не поїду. Шкода. Після Криму ми побували у Польщі, Югославії, Гуцульщині (Коломия, Криворівня, Ясеня), Буковині (Чернівці), а зараз готуємося у Чехію, на конференцію 17.11.

Микола, Магда

C:\Users\Acer\Desktop\маленький узор.jpeg

Київ, 19.12.2006

Дорогі мої Тетяно та Лайошу!

Щиросердечно дякую Вам за прекрасний подарунок, який пошта доставила якраз на Миколая за новим стилем. Ваші книжечки читає вся наша родина.

Сьогодні якраз нашого українського Миколая, а Миколай розносить подарунки «добрим дітям». А оскільки Ви з Лайошем були добрими діточками, то посилає подарунок і Вам, на цей раз надійною поштою, щоб якийсь негідник не вкрав його як минулого разу.

Я тут, у столиці, на науковій конференції з нагоди 85-ліття заснування Інституту мистецтвознавства, фольклористики і етнології.

Вітаю Вам з Різдвяними святами та Новим роком, в якому Вам бажаю доброго здоров’я, сил і натхнення для дальшої роботи.

З повагою, Ваш Микола Мушинка.

P.S. долучаю 50 америк. доларів.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × four =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.