Кореспонденція з професором Миколою Мушинкою

C:\Users\Acer\Desktop\маленький узор.jpeg

Вітальна листівка із Великоднем. 24. 2007

Veselé welkonočne sviatky plné pohody a spokojnosti Vám praje

сім’я Мушинків

P.S. ми 18 квітня будемо у Львові на святкуванні 130-ліття Степана Рудницького, звідти їдемо до Тернополя на святкування Станіслава і Софії Дністрянських. Веземо туди їх архіви й меморіальні речі. 22 квітня знову будемо у Львові на презентації збірника на пошану Гошевського. Хочемо зустрітися з Вами.

Христос воскрес!

C:\Users\Acer\Desktop\маленький узор.jpeg

Дорога Танечко і Лайоше!

Шлемо вам щирий привіт від «самого синего в мире» Чорного моря. Взяли із собою останню верстку «Стежки». Кожний, хто її читає – захоплений. Негайно, після повернення додому, пускаємо в друк. Якби знайшлися спонсори у Львові – телефонуйте нам негайно – підвищуємо тираж для Львова. На жаль, у Львові та Білозірці презентація може бути не раніше грудня.

У жовтні летимо з Магдою у Канаду, у вересні – у Хорватію., а в листопаді – в Італію. В Одесі перед Конгресом відпочиваємо. Готуємо Вашу подорож до моря. Погода тут чудова, море тепленьке, а вітер – легенький.

Цілуємо Микола і Магда Мушинки.

C:\Users\Acer\Desktop\маленький узор.jpeg

Дорога пані Тетяно, Лайоше та родино!

Щиро вітаємо Вас з Великоднем, і бажаємо Вам усім весняного сонечка, сил та здоров’я. Ми раді, що Ваша сім’я розрослася. Так воно має бути за законами природи: «Любіться і множтеся!»

Чи одержали Ви мою рецензію? Я 18 квітня виступатиму з ВР України при обговоренні закону про закордонного українця. На жаль, не можу довше затриматися, бо на Великдень хочу бути дома, а він – через день (ми святкуємо по-новому стилю). До Львова приїду 5 червня.

Всі Ваші книжки ми прочитали. Вони чудові! Аж не віриться, що таку інтимну лірику могла написати… бабуся! І пощастило ж Лайошу, що така молода жінка дісталася йому! ( У нас кажуть: «Стара, але яра!» − І моя така, хоч віршів не пише).

Христос воскрес!

Мушинки

C:\Users\Acer\Desktop\маленький узор.jpeg

Дорогі наші друзі – Танюшу, Лайошу, Сашку!

Щиро вітаємо Вас зі святом Воскресіння Ісуса Христа і бажаємо Вам свіжої водички, смачної свяченими, щастя, здоров’я і Божої благодаті.

Христос воскрес!

Мушинки і Мушинчата

C:\Users\Acer\Desktop\маленький узор.jpeg

Шлемо Вам щирий привіт від «самого синего в мире» Чорного моря, куди ми приїхали зігріти старечі кості та відпочити від роботи. Почуваємо себе дуже добре – переживаємо запізненні медові тижні.

А як Ваші літературні успіхи! Наступна книжечка вже вийшла?

Микола, Магда

C:\Users\Acer\Desktop\маленький узор.jpeg

Наші дорогенькі!

Щиро вітаємо Вас з Різдвом та Новим Роком, в якому бажаємо вам усіх гараздів. Аби моглося і хотілося… писати нові книжки, такі прекрасні, які і попередні. Щоб бандура Лайоша дзвеніла і людей веселила, а вірші й оповідання Тані до сліз зворушували, панів і дам, і нас, селян.

Христос рождається!

Мушинки

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four × 4 =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.