Кореспонденція з професором Миколою Мушинкою

C:\Users\Acer\Desktop\маленький узор.jpeg

Пряшів, 25.7.2002

Дорогі друзі!

Пару днів тому відправив листа. Вашу нову книжку прочитав у захопленні. Добра книжка. Дуже добра, бо щира. Замість живих квітів прийміть Ваш улюблений бузок на карточці.

Ваші Мушинки

C:\Users\Acer\Desktop\маленький узор.jpeg

Листівка з Пряшева (про Михайла Барана). 15.07.2003

Пряшів, 15.7.2003

Дорога пані Тетяно і пане Лайошу!

Ви мене знов шокували появою книжки, яка є для мене приємною несподіванкою, зокрема тому, що йдеться про книжку, герої якої є наш спільний друг. Михайло Баран… його ми знаємо не лише з концертів в Україні, але й нас, у Пряшеві. Знаємо і пані Софії, та синів-соколів, що пішли слідами батька.

Я теж недавно видав книжку «Голоси предків – звукові записи фольклору Закарпаття з 1929 до 1935 років». Додатком до книжки є компакт-диск із зразками 143 пісень, чудової музики: 3 год 39 хвилин та ще там якісь секунди. Правда, все це можете прослухати за допомогою комп’ютера, а на звичайному репродукторі можете прослухати 30 зразків.

Поки що висилаємо Вам компакт-диск. Наступного місця виберемося в Україну і вишлемо Вам книжку (щоб зекономити кошти на пересилання за кордон). Поки що прийміть від нас цей скромний подарунок і напишіть чи дійшов він до Вас.

Цілуємо!

C:\Users\Acer\Desktop\маленький узор.jpeg

Вітальна листівка із Великоднем. 05.2004

Дорогі наші друзі!

Щиро вітаємо Вас зі святом Весни – Великоднем. Ми його будемо вдзначати у рідному Курові, де і у попередні роки будемо святкувати паску. Позаминулого тижня ми з Магдою здійснили подорож по Чехії: Остров’я, Брно, Прага. Зустрічі з сином, зустрічі, концерти. Коли виберемося зі Львова – не знаємо. Дякуємо за чудові книжки казок – радість внукам.

Мушинки

C:\Users\Acer\Desktop\маленький узор.jpeg

Пряшів, 18.8.2005

Дорогі наші Тетяно і Лайошу!

Цьогорічне наше літо (як завжди) було набито подіями. Донецьк, Київ, Ужгород, потім місяць – у Канаді, чекають конференції у Пряшеві, Брно, Празі…

Про дещо Ви довідаєтесь із долученої преси. Є там і стаття про Вас і Вашу останню збірку, яка викликала у нас дуже велике зацікавлення. Не до кожної рецензії редакція долучає вірші. Ви є виняток – заслужений!

Чи появилась ця рецензія у пресі України? Якби так, то прошу вислати мені копію. Чи керівництво НСПУ ще й зараз ігнорує Ваше прийняття в її члени?

З привітом,

М. Мушинка

C:\Users\Acer\Desktop\маленький узор.jpeg

Ужгород, 4.11.2005

Дорогі наші Таня і Лайошу!

Щиро дякуємо за прекрасний подарунок 20 прим. Вашої останньої книжки – цілої торби казок! Та ще яких! Читаєш, смієшся і заплачеш, бо казки прекрасні.

Висилаємо Вам свою найновішу книжку, яка родилася дуже довго. Я радий її появі в Україні.

З привітом,

Микола і Магда Мушинки

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one + 17 =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.