Листи від Ольги Носовської до Тетяни Фролової

 

Шановні друзі, пані Тетяно та пан Лайош!

Мені дуже приємно до Вас так звертатися. Перепрошую, що моя хвороба завадила привітати пані Тетяну – жінку з таким поважним днем. Однак, я з задоволенням роблю це зараз, одержуючи найщиріші та найкращі побажання Тетяні Іллівні, яку я дуже поважаю. Дякую долі, що подарувала вона зустріч з цією легендарною людиною. Пані Тетяно! Зичу Вам погоди у Вашому домі, постійного весняного стану. Я вирішила надіслати розповідь про себе, яку я підготувала в альманах нашого районного осередку Чернігівського земляцтва (вихідців з Чернігівщини, які зараз проживають і працюють у столиці чи її околицях.

А ще я висилаю ксерокопію статті з газети «Громадський захисник». Я вам розповідала як одного разу в електричці познайомилася з цікавою жінкою, яка працює головним редактором цієї газети. Вона їхала на роботу зі своїм чоловіком. Коли дізналася, що я синоптик, дуже зацікавилася нашою службою, бо раніше вона працювала в Чернівцях на радіо. Побувала на екскурсії в гідрометцентрі і написала статтю. А потім я розповіла їй про Вас і вона теж зацікавилася. Я записала їй кілька книжок з передачами. Вона хотіла все вивчити і теж написати про Вашу творчість. Тоді обов’язково вишлю Вам ту газету.

Пані Тетяно! Ви в книзі «В той широкий світ» згадали свого знайомого. Моя Галаївка за 30 км від Ромнів. Зараз це райцентр Сумської області, а тепер стала райцентром Чернігівської області і між нами пройшла межа між областями.

Я дуже поспішаю, щоб правити листа, тому буду закінчувати. Думаю, що обов’язково зустрінемося найближчими місяцями і тоді ще поспілкуємося більше.

Бажаю Вам всього найкращого – квітучої запашної весни і лагідного теплого літа.

З найкращими побажаннями Ваша Ольга.

19.04.06.

 

 

Шановна пані Тетяно!

Сердечно вітаю Вас з днем народження! Хай щедрим і лагідним буде Ваше надвечір’я, хай надають Вас сил і бадьорості виплекані Вами синочки, хай дарують взаєморозуміння та увагу люблячі внуки і внучки, хай завжди буде надійною опорою і Вашою половинкою пан Лайош. Хай всюди Вас оточують добрі і щирі люди. Хай для Вас співають птахи і пахнуть квіти.

Я дякую долі за зустріч з Вами. Ви мій найкращий психотерапевт, натхненник і порадник, поетеса і казкарка. Нових Вам творчих успіхів і досягнень!

З найкращими побажаннями і великою повагою Ваша Ольга Носовська!

22 квітня 2007 року.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 − eight =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.