Листи від Ольги Носовської до Тетяни Фролової

 

Добрий день, шановні пані Тетяно, пан Лайош та вся Ваша родина!

Повідомляю Вам, що виконала Ваше прохання – підписала заяви-анкети. Нагадую, що на печатці проставили березень 2004 р., а Ви підставите дату (число) спереду, хоч мені здається, що вони могли б самі проставити і число і правильно провідміняти місяць, я щось там не додивилася без окулярів, що число буде не узгоджене з місяцем (але я не знаю, чи це дуже важливо). Якщо щось не підійде, передавайте ще раз, я тепер знаю, де шукати цю школу. Але це я жартую, тому що хочу, щоб Вам було менше проблем. У заяві пані Тетяни на тій самій друкарській машинці треба у І графі проставити початок роботи «жовтень-1976 року», у ІІ графі «поданий час» (це там вписали олівцем). А у Саші вже ці записи є надруковані. Вибачте, я поспішаю, бо пишу на роботі. Дома зовсім закрутилася. Вчора 17.03. наш старший Юрочка захистив кандидатську, ми з чоловіком були присутні. Було багато напруженої підготовки. Я навіть не змогла внучкам прочитати всі казочки. Дуже гарні вони у Вас вийшли – добрі-добрі, а саме доброти мало у нашому теперішньому житті. І оптимістичні. Дай же, Бог, Вам оптимізму, доброти, міцного здоров’я, побільше зустрічей з добрими людьми, творчих успіхів.

З найкращими побажаннями – Ваша Ольга Носовська.

20.00.                                                                                            18.03.04.

м. Львів, д. т. 71-94-75, Фроловій Тетяні, Молнару Лайошу від Ольги Носовської з Києва р. т. 226-23-11, д. т. 8-04498-35-587.

 

 

28.02.05.

Добрий день, шановні пан Лайош та пані Тетяно!

Час летить так швидко, що я навіть не встигла оглянутися, як вже і зима збігла. Правда, ще тільки за календарем. Бо насправді ще доведеться терпіти зимову погоду й весною, адже має колись бути компенсація за надзвичайне тепло в Україні у грудні та січні. Ми ж ще не в Африці живемо і має бути місце кожній порі року.

Давно збиралася вислати фотографію як спогад про чудову, навіть казкову, наше з Льонею поїздку до Моршина, вже третій жовтень поспіль. Я не можу без хвилювання згадувати ту першу нашу зустріч на Вашому вечорі у жовтні 2002 року і таку ж приємну та хвилюючу зустріч знову у жовтні, але вже 2004 року. Я горда з того, що маю можливість будь-коли читати Ваші книги, розповідати про нашу зустріч своїм друзям і рідним, яким я також подарувала Ваші книги, розповідати про нашу зустріч своїм друзям і рідним, яким я також подарувала Ваші книги. Дуже хочу зробити Вам хоч щось приємне. Сподіваюся, що мені вдасться це зробити разом з Людмилою Рубан, але вона обіцяла тільки після 8-го березня зустрітися зі мною.

А ще ніяк не можу поспілкуватися з Оксаною Білозір. Коли бували на Майдані під час революції, то до неї не вдалося наблизитися. Одного разу слухали її з Льонею цілу годину на радіо «Ера» в прямому ефірі, аж туди не змогла додзвонитися. Потім ще одного разу слухала її в прямому ефірі на «Промені» з 12.10. до 13.00. в програмі «Мистецтво бути жінкою». Туди вже додзвонилася. Оператор запитав: «Яке у Вас питання?» Я сказала, що хочу прочитати присвячений їй вірш і попросити контактний телефон. Оператор сказав, що мало в них часу в ефірі, щоб зателефонувала після передачі, а тоді вже ніхто не піднімав телефонну трубку. Тепер вже дізналася телефон її секретаря в міністерстві, але вона (Оксана) постійно занята. Я б хотіла спочатку поспілкуватися по телефону, а потім записатися на прийом. Думаю, що все-таки я з нею зустрінуся.

А тепер, пані Тетяно, знову до фотографії. Я вважаю, що Ви з паном Лайошем повинні загадати собі бажання, і навіть не одне, і вони обов’язково збудуться, бо сидите Ви між двома Носовськими (таке не часто буває!) Алла Носовська – дружина Льониного молодшого брата і Ольга Носовська – Льонина дружина. Всі ми – шанувальниці Вашої творчості і прихильниці Вашого таланту. Дай, Бог, Вам творчих успіхів, весняних посмішок, оптимізму, натхнення, щирих друзів, підтримки і розуміння від близьких Вам людей для здійснення всіх Ваших задумів і сподівань.

Пані Тетяно! Вся родина Носовських вітає Вас з святом 8 Березня! В цей день ми будемо святкувати, тату Льоні 55-ту річницю. Найщиріші вітання всім Вашим рідним і близьким людям.

З повагою, Ольга Носовська.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × two =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.