Українська поетеса Тетяна Фролова

Не пропустіть цю сторінку. Вам буде цікаво познайомитися з творчістю неоднорідної української поетеси Тетяни Фролової.

З раннього дитинства вона втратила зір, та не скорилася своїй жорсткій долі. Саме тому її перша поетична збірка носить назву “Виклик долі”.
Друга поетична збірка “Повінь” символізує переповненість почуттями: любові, гніву, краси, бажання добра.

“Солоспів” – це власна мелодія у поетичному світі, власне соло, щоб почули всі, хто здатний сприймати поезію.
“Зачерпніть води в долоні” – зіркова збірка поетеси. Тут авторка викристалізувалися у своїй зрілості, даруючи нам довершеніші вірші і поеми.
“Слід Сінгалевича” – це книжка особлива: тут зібрано спогади про Львівського бандуриста Юрія Даниліва, що в нелегкі часи радянської влади заснував капелу бандуристів “Карпати”.

Поетесу підтримав знаний академік Микола Мушинка – доктор філологічних наук іноземний член НАН України. У Пряшеві за його сприянням вийшла перша частина автобіографічної трилогії “Поклонюся землі” – “Стежка від воріт”.
“Казка за казкою” – подарунок дітям, світ української казки, цікавої і не завжди традиційної. Тут переплітаються фольклор з авторським розумінням дитячої психології.
Тут ми маєте можливість прочитати статтю про Фролову
співає Тетяна Фролова

Багато ще книжок можна було б видати, бо написано чимало, але бракує коштів. Якщо серед тих, хто зацікавиться творчістю Тетяни Фролової, є люди, котрі мають можливість підтримати незрячу поетесу і стати спонсорами її майбутніх книжок, кошти можна надсилати

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × five =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.